Veterinární kontrola
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Veterinární kontrola
Stalo se Vám někdy, že jste po kontrole (na udání) nepsaly zápis ?
Mladá paní veterinární inspektorka - odborný rada se nahlásila na následnou kontrolu a já vlastně nevím co u mně chce fyzicky kontrolovat ? Nedostatky jsem odstranil a také je doložil.
Přece mně nechce kontrolovat jak se otec stará o svoje ?
Dokonce si sebou bere opravdového veterináře
Mladá paní veterinární inspektorka - odborný rada se nahlásila na následnou kontrolu a já vlastně nevím co u mně chce fyzicky kontrolovat ? Nedostatky jsem odstranil a také je doložil.
Přece mně nechce kontrolovat jak se otec stará o svoje ?
Dokonce si sebou bere opravdového veterináře
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veterinární kontrola
Že Ty nemůžeš mít chvilku klidu…
Tak držím palce, ať vše kolem Tvého proběhne v pořádku!
Tak držím palce, ať vše kolem Tvého proběhne v pořádku!
Bubáci forever!
-
- Dal poděkování: 5010 poděkování
- Dostal poděkování: 3989 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zápis musí být. Někdy ho ale nepíšou hned, chtějí ho poslat mailem a zapomenou. Když se ohlásila znovu, připomeňte jí, že ještě nemáte zápis z první kontroly. Možná to berou jako jednu pokračující kontrolu. Stalo se mi to taky, že jsem nedostalaprotokol, musela jsem se připomenout. Mívala jsem jednu kontrolu za druhou, všechno na udání kvůli nesmyslům. Jestli s ní bude opravdový veterinář, bude to lepší, ti mají spíš přehled a vědí, co jsou nesmysly. Nevím, jak to je s tím, že máte zvířata v jedné stáji. Někde jsem už dřív četla, že na jednom místě, i když jsou zvířata dvou hospodářství, je chovatel jen jeden. Ale víc o tom nevím a třeba jste jiný případ. Následná kontrola taky může být proto, aby se přesvědčili o odstranění nedostatků a protokol napíšou až potom a bude tam, že nedostatky byly odstraněny. Mně takhle jednou koukala špička hřebíku z palety (takhle detailně všechno prohlíželi), kozy se o ni nezranily ani toho snad nejsou schopné, ale vzala jsem kladívko, zatloukla ji hned (dostala jsem na výběr, jestli hned nebo do příště a přijdou to zkontolovat) a v protokolu bylo, že závady nebyly žádné. Držte se, nehádejte se, nebonzujte na sebe, ale bavte se s nimi "lidsky" třeba i o Vašich rodinných poměrech, snad to pochopí nebo poradí, jak to vyřešit. To bývá dobrý dotaz: Jak bych to měl nejlíp udělat?
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
Františko, když jsem se po prvním dvoudenním maratónu domáhal alespoň napsání nedostatků bylo mi s úsměvem odpovězeno že tohle nedělá, že by nedělala nic jiného tzn. že ji to obtěžuje
Doufám, že s ní přijde někdo kdo byl alespoň ve škole na praxi
Njn. držet hubu a krok, co mi zbývá nebo tam mám trojky vidle
Doufám, že s ní přijde někdo kdo byl alespoň ve škole na praxi
Njn. držet hubu a krok, co mi zbývá nebo tam mám trojky vidle
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se nedejte. Víte, jak se jmenuje? Zavolejte na KVS a zeptejte se jejího nadřízeného nebo třeba i jen někoho jiného. Řekněte velmi slušně, že nevíte, jak to máte udělat, ale potřebujete protokol a že jste si myslel, že ho dostanete automaticky, ale ta paní doktorka ho prý neposílá, jestli je to v pořádku ajestli by to nešlo zařídit, abyste ho dostal. Oni jí to řeknou, to je jasné, ale bude si trochu dávat pozor. Prostě na tom trvejte, musíte dostat nějaký záznam a dokonce byste měl podepsat, že jste s ním seznámen.
Podobnou věc na mě zkoušeli z obce z odboru životního prostředí, když udavač už nevěděl, kam by napsal, když KVS mu přání mě zlikvidovat nesplnila. Vedoucí odboru mi řekl, že se ale přece byli jen tak podívat, že o tom žádný protokol nebudou sepisovat. Jenže byli u mě na pozemku, ptali se na leccos a museli tedy mít důvod a nějaký závěr. Nakonec jsem i z nich protokol dostala, i když asi opravdu na to nejsou zvyklí a podle toho vypadal. Ale bylo tam, že neshledali závady a o to mi šlo.
Prostě se nenechte, úředník není Váš pán a nesmí si dělat jen to, co ho baví. Nebojte se, nějakou pokutu už jste dostal a teď by jen měli zkontrolovat, jestli jste chyby napravil.
Podobnou věc na mě zkoušeli z obce z odboru životního prostředí, když udavač už nevěděl, kam by napsal, když KVS mu přání mě zlikvidovat nesplnila. Vedoucí odboru mi řekl, že se ale přece byli jen tak podívat, že o tom žádný protokol nebudou sepisovat. Jenže byli u mě na pozemku, ptali se na leccos a museli tedy mít důvod a nějaký závěr. Nakonec jsem i z nich protokol dostala, i když asi opravdu na to nejsou zvyklí a podle toho vypadal. Ale bylo tam, že neshledali závady a o to mi šlo.
Prostě se nenechte, úředník není Váš pán a nesmí si dělat jen to, co ho baví. Nebojte se, nějakou pokutu už jste dostal a teď by jen měli zkontrolovat, jestli jste chyby napravil.
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
No ona paní Mgr Tomášková není doktor Je asi třetí pohlaví
Zatím jsem nedostal vůbec nic
Zatím jsem nedostal vůbec nic
-
- Kontaktovat uživatele:
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co studovala, ale jsem si jistý, že zabírá flek odborníkovi možná tam jiného nesehnali a sami doufají, že se to časem zlepší. Proto ji už začínají hlídad a jezdí s ní doprovod
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Augenblick
- Dal poděkování: 2255 poděkování
- Dostal poděkování: 2261 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- PavelIV
- Dal poděkování: 5674 poděkování
- Dostal poděkování: 3345 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak na státní veterině nedělají jen doktoři. Známých dcera tam dělá taky, má střední zemědělku tuším a teď při práci něco studuje, ale fakt nevím co.
-
- Kontaktovat uživatele:
Většinou jezdí dva, jen tam, kde fakt není co řešit a kontrola je automatická a povinná, jezdí jeden. Jakmile jde o udání nebo kontrolu nápravy, jsou dva. Měla jsem i tři, z čehož jeden byl ředitel KVS, aby už prý si uvědomili ti, kdo je ke mně pořád honí, že není v kraji vyšší autorita a co zjistí, mělo by platit a že prý snad ke mně aspoň půl roku nebudou muset jet. Vydrželo to tehdy jen tři měsíce a museli přijet znovu.
Prostě DAD musí stát za svým, že nic vědomě neprovedl, snaží se případně napravit atd. Nedat se, není zločinec. Trvalo mi dost dlouho, než jsem na to přišla. Tedy věřím, že DAD není zločinec, ale že já nejsem zločinec, to už jsem si po těch stálých návštěvách všech možných kontrolních orgánů jistá nebyla. Dnes už to vím jistě .
Prostě DAD musí stát za svým, že nic vědomě neprovedl, snaží se případně napravit atd. Nedat se, není zločinec. Trvalo mi dost dlouho, než jsem na to přišla. Tedy věřím, že DAD není zločinec, ale že já nejsem zločinec, to už jsem si po těch stálých návštěvách všech možných kontrolních orgánů jistá nebyla. Dnes už to vím jistě .
-
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ježisi to zní ale hrozně. Na jednu stranu ano, můžete se ohradit, když se někdo nestará o svá zvířata jak má, na druhou stranu děsivé jak kde kdo udá kde co a poctiví lidé z toho pak mají takovéto nepříjemnosti. Člověk je fakt.....speciální stvoření.....
Krásný den všem!
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
Tož tatík splnil slib a přemístil poníky ze zděného chlíva se servisem do plechového tunelu k ovcím co tam má načerno tak jsem zvědav co jsem mu zase posral až tam budou zítra veti na kontrole
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
Tak sotva VIOR přišla do práce jsem dostal držkovou že nespolupracuji a házím do toho vidle
Ani do stáda bych ji nechtěl
Ani do stáda bych ji nechtěl
-
- Kontaktovat uživatele:
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
Takže mím jediným problémem je únik selat ke skotu a slepota úředníků
Nabízejí mi za to 500 000,-
A zápis zase nic
A zápis zase nic
-
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal poděkování: 362 poděkování
- Dostal poděkování: 1077 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je likvidační. Leda byste si nějaké natisknul na kopírce.DAD David Abrahám píše: ↑20 lis 2024 14:33 Takže mím jediným problémem je únik selat ke skotu a slepota úředníků
A zápis zase nic
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
To snad jen vyhrožujou vždyť nejsou schopní doložit ani na jakém základu vymáhají tuhle změnu