Vlci, medvědi a jiné šelmy.
- Lostsan
- Dostal poděkování: 28 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vlci, medvědi a jiné šelmy.
Vse probehlo, nyni se pracuje, orba ceka. Medvedy ignirujte, venujte se rajcatum.
- Kouťák
- Dal poděkování: 8007 poděkování
- Dostal poděkování: 4127 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V Malé Fatře jsem byl jedno léto 14 dní.Slezl jsem snad všechno co bylo vyznačené a tedy i v místech,kde k incidentu s medvědem došlo.Medvěda jsem sice neviděl,ale cedulky,že tam někde je, jsou snad všude.Všechno je jinak.Pokud si někdo myslí,že tam má medvěd klid,když se lidi pohybují po vyznačených chodníčcích, tak je to k smíchu.Stovky lidí tam leze,řvou na celé kolo a já být medvědem,tak je nehoním,ale ulovím a sežeru.
-
- Dal poděkování: 1838 poděkování
- Dostal poděkování: 1458 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nepoužila ten preparát od johnsona?Sin si snad dal 3 dávki,abi mňel jistotu.
-
- Kontaktovat uživatele:
A gdiž se bude vjenovat plodnému sexu,nezpůsobí to přemnožeňí homo a poťíže pro ursa?
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2946 poděkování
- Dostal poděkování: 6067 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kouťáku, to je pořád dokola. Střet lidí a přírody. Pokud máme hustě osídlené oblasti, nebo hojně navštěvované oblasti, pak se prostě bude stávat, že pokud tam budou zároveň i velcí predátoři, tak se budou střetávat.
Takže pak buď zakažme pohyb lidí v lokalitách, která chceme mít vyhrazena pro divoká zvířata, nebo redukujme počty těch zvířat. A nebo nelamentujme, když dojde k újmě na zdraví nebo životě lidí a jejich zvířat…
Podle mě je to těžké vyřešit a je tenká hranice toho soužití… kort když jsou silné emotivní oba tábory - zastánců i odpůrců všech navrhovaných řešení…
Ale pokud vstupuju jako turista do lokality, kde se pohybuje medvěd, tak prostě vědomě podstupuji riziko napadení. Ať jdu po chodníčku nebo ne. Snad si nikdo nemyslí, že když budu na pro lidi vytyčené cestičce, že jsem před medvědem v bezpečí… protože medvěd je vzdělaný a ví, že na cestičkách se člověk neloví…
Takže pak buď zakažme pohyb lidí v lokalitách, která chceme mít vyhrazena pro divoká zvířata, nebo redukujme počty těch zvířat. A nebo nelamentujme, když dojde k újmě na zdraví nebo životě lidí a jejich zvířat…
Podle mě je to těžké vyřešit a je tenká hranice toho soužití… kort když jsou silné emotivní oba tábory - zastánců i odpůrců všech navrhovaných řešení…
Ale pokud vstupuju jako turista do lokality, kde se pohybuje medvěd, tak prostě vědomě podstupuji riziko napadení. Ať jdu po chodníčku nebo ne. Snad si nikdo nemyslí, že když budu na pro lidi vytyčené cestičce, že jsem před medvědem v bezpečí… protože medvěd je vzdělaný a ví, že na cestičkách se člověk neloví…
Bubáci forever!
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
Pro chytracky...tak ten meda co si tu chuderu zabitou padem ze srazu jeste potahal jako obed byl v minulosti problemovy. Pro ty, kterym nedochazi detaili bud nedostatecnosti nebo proste lenosti premyslet. Premnozeni medvedi se hrnou do vesnic a mest. Vic snad nemusim vysvetlovat???
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
-
- Dal poděkování: 5658 poděkování
- Dostal poděkování: 6233 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A co žraloci? Mám panikuuu https://www.denik.cz/ze_sveta/utok-zral ... rista.html
Janina
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
No, jste holt hloupa, co na to rict? Nafackujte si az shlidnete videa jak medved nahani chodce. Zaneradila by jste si textil, kdyby se na vas v plnym trisku ritil medvidek. Treba pri prochaze s kocarkem. Fakt jako vidcad pocad. Prestrelila jste, akorat si to priznat.
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Lost: prosím, neurážej ostatní uživatele. Rozumím té přestřelce, ale je zbytečná ta vulgární provokace.
Bubáci forever!
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal poděkování: 5658 poděkování
- Dostal poděkování: 6233 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mno, chtěla jsem pánovi něco napsat, ale nahlédla jsem na Chov zvířat na jeho příspěvky a tady se vlastně ještě krotí. Usoudila jsem, že je patrně nějak nemocný. Na tohle je můj čas moc vzácný.
Janina
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Lostsan: byl udělen BAN na půlden. Smazala jsem jeho agresivní příspěvek.
Tak snad se příště zdrží takovéhleho vyjadřování vůči ostatním uživatelům.. doteď byl slušný.. tak to evidentně umí
Tak snad se příště zdrží takovéhleho vyjadřování vůči ostatním uživatelům.. doteď byl slušný.. tak to evidentně umí
Bubáci forever!
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
To jste se zase vystrajchovali, hlavne teda pani silena baba jana.
Hippi, klidne ban protahni na nekonecno.
Hippi, klidne ban protahni na nekonecno.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal poděkování: 4065 poděkování
- Dostal poděkování: 4361 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečná hysterie. V podstatě se nic nestalo
....Od roku 2000 do konce minulého roku bylo v oblasti národního parku a jeho ochranném pásmu doloženo 13 útoků na člověka. K tomu je potřeba dodat, že ne při všech případech došlo ke zranění člověka. Při dvou útocích byl medvěd zastřelen a nestihl zranění způsobit. Při dalším se zase člověk pomlátil, ale medvěd se ho nedotkl....
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... log-248134
Můj názor na tyhle potvory je stále stejný.
Zopakuji, že že zákona má každý právo a vlastně i povinnost si chránit svůj majetek.
Jen by stačilo, kdyby bylo možné každou tuhle potvoru při přiblížení ke stádu či obydlí odstřelit. Určitě by jich zase tolik neubylo, a rázem by se obnovila plachost.
Že se cpou mimo les, mimo teritorium je jasná známka přemnožení. Na to nepotřebuju VŠ, ani zkušenost z Aljašky.
Františka měla pravdu. Ti dva lezli kam neměli.
....Od roku 2000 do konce minulého roku bylo v oblasti národního parku a jeho ochranném pásmu doloženo 13 útoků na člověka. K tomu je potřeba dodat, že ne při všech případech došlo ke zranění člověka. Při dvou útocích byl medvěd zastřelen a nestihl zranění způsobit. Při dalším se zase člověk pomlátil, ale medvěd se ho nedotkl....
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... log-248134
Můj názor na tyhle potvory je stále stejný.
Zopakuji, že že zákona má každý právo a vlastně i povinnost si chránit svůj majetek.
Jen by stačilo, kdyby bylo možné každou tuhle potvoru při přiblížení ke stádu či obydlí odstřelit. Určitě by jich zase tolik neubylo, a rázem by se obnovila plachost.
Že se cpou mimo les, mimo teritorium je jasná známka přemnožení. Na to nepotřebuju VŠ, ani zkušenost z Aljašky.
Františka měla pravdu. Ti dva lezli kam neměli.
„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)
- Lostsan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No ve mňesťe snad řikal profesor zastřelit na mísťe,ne?Nebo u lidskejch staveňí.To si taki mislim.
-
- Dal poděkování: 4065 poděkování
- Dostal poděkování: 4361 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tvl to je magor
U jistých lidí se říká, že rychleji píšou než myslí. Nevíte někdo jak se to říká u těch co nemyslí???
U jistých lidí se říká, že rychleji píšou než myslí. Nevíte někdo jak se to říká u těch co nemyslí???
„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)