Potřebujeme kozí maso, asi 1 dcl oleje, 4 lžíce hořčice, trochu sojové omáčky, 4 stroužky prolisovaného česneku, sladkou papriku, kari, provensálské koření, sůl. Všechny přísady mimo maso smícháme dohromady, čímž vznikne hustá omáčka, kterou potřeme ze všech stran maso. Podle druhu masa buď vložíme do pekáčku a pečeme s podléváním nebo na pánev a opečeme ho jako minutku. Šťávu můžeme nechat jen jako ochucený olej nebo ji můžeme lehce zahustit solamylem a trochou vody.
Podáváme s rýží, kterou polijeme vypečenou kořeněnou šťávou nebo omáčkou.
Kozí maso s orientální omáčkou
- oreb1
- Příspěvky: 4528
- Registrován: 27 bře 2019 14:36
- Dal poděkování: 246 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů