recept na bažanta
- gajdovka
- Příspěvky: 180
- Registrován: 10 říj 2018 10:35
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Tedysek
- Příspěvky: 766
- Registrován: 10 říj 2018 10:12
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 35 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Kouťák
- Příspěvky: 2885
- Registrován: 21 říj 2018 12:38
- Dal poděkování: 7238 poděkování
- Dostal poděkování: 3784 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: recept na bažanta
Bažant je dost suchý,takže žádný super receptík,ale mám ho rád takto:Nejlépe rozčtvrtit,pořádně prošpekovat prsíčka,osolit,opepřit,dost másla,trochu vody do pekáče a kolem poházet čtvrtky červené cibule a celé stroužky česneku.V polovině pečení přidat nakrájené žampiony a deset minut před koncem tři lžíce šlehačky.Dobrou chuť.
- oreb1
- Příspěvky: 4528
- Registrován: 27 bře 2019 14:36
- Dal poděkování: 246 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: recept na bažanta
Nebo prošpikovat, posolit, popepřit, posypat tlučeným jalovcem, obložit červenou cibulí a nechat odležet v chladnu den dva. Potom péct, nejlíp na másle, a často podlévat, klidně i zředěným vínem,aby se dusil a nevyschl. Pak jen nakonec na chvíli odkrýt víko pekáče, aby zezlátla kůžička.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů