recept na bažanta

maso je maso
Uživatelský avatar
gajdovka
Příspěvky: 180
Registrován: 10 říj 2018 10:35
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

recept na bažanta

Nový příspěvek od gajdovka »

máte nějaký super receptík?
Uživatelský avatar
Tedysek
Příspěvky: 766
Registrován: 10 říj 2018 10:12
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: recept na bažanta

Nový příspěvek od Tedysek »

Bohuzel. Chybi nam zdroj divokeho masa.
:tedysek: :tedysek: :tedysek:
Uživatelský avatar
Kouťák
Příspěvky: 2885
Registrován: 21 říj 2018 12:38
Dal poděkování: 7238 poděkování
Dostal poděkování: 3784 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: recept na bažanta

Nový příspěvek od Kouťák »

Bažant je dost suchý,takže žádný super receptík,ale mám ho rád takto:Nejlépe rozčtvrtit,pořádně prošpekovat prsíčka,osolit,opepřit,dost másla,trochu vody do pekáče a kolem poházet čtvrtky červené cibule a celé stroužky česneku.V polovině pečení přidat nakrájené žampiony a deset minut před koncem tři lžíce šlehačky.Dobrou chuť.
Uživatelský avatar
oreb1
Příspěvky: 4528
Registrován: 27 bře 2019 14:36
Dal poděkování: 246 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: recept na bažanta

Nový příspěvek od oreb1 »

Nebo prošpikovat, posolit, popepřit, posypat tlučeným jalovcem, obložit červenou cibulí a nechat odležet v chladnu den dva. Potom péct, nejlíp na másle, a často podlévat, klidně i zředěným vínem,aby se dusil a nevyschl. Pak jen nakonec na chvíli odkrýt víko pekáče, aby zezlátla kůžička.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů