Roláda z vykostěného boku z lončáka (prostě žebra bez kostí Masíčko dva dny naložené v koření a oleji, jdeme na to
Protože jsem holka šikovná, udělám z jednoho plátu dva... (není to nutné, ale jednak se s tím lépe pracuje - není to tak "tlusté", druhak to lépe vypadá na řezu hotové rolády - dvě "spirálky" masa oddělené náplní...)
První plát a vrstvíme dobroty (česnek, hořčice, pivní salám, paprika, pažitka, sýr...) (ten Jar samozřejmě není ingredience, ale holt jsem hned vedle dřezu
A druhý plát a opět mňamky dovnitř (opět hořčice, slanina, vejce, pórek, sýr...)
Nejméně oblíbená část - zabalit, aby nic nevypadlo a zavázat...
Pečeme, podléváme a těšíme se...
Čas od času otočíme, nakonec odklopíme, potřeme bílkem a dopečeme...
Hotovo!
Dobrou chuť Můžeme podávat s bramborem, kaší nebo jen s chlebem a hořčicí...
Roláda z divočáka (ale může být z čehokoli :-)
- xchipsy
- Příspěvky: 903
- Registrován: 25 říj 2018 09:47
- Dal poděkování: 135 poděkování
- Dostal poděkování: 176 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Milanhájenka
- Příspěvky: 59
- Registrován: 10 úno 2019 21:42
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roláda z divočáka (ale může být z čehokoli :-)
Téměř to samé děláme z hovězího boku, fakt špica
Tykání prosím
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti