Použila jsem kozí maso osolené, opepřené a naložené v nahrubo nastrouhaném celeru. Dále potřebujeme cibuli, kyselé zelí, kmín, bobkový list, tymián, chilli, jalovec, česnek, olej.
Na oleji dohněda opečeme cibuli, přidáme kmín, po opečení kyselé zelí, bobkový list, tymián, chilli a jalovec. Naložené maso potřeme prolisovaným česnekem a i s celerem přidáme k zelí. Zamícháme a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, odstraníme kosti, pokud jsme použili maso s kostí, a opečeme vedle na pánvi dozlatova.
Podáváme s knedlíky, bramborovými nebo houskovými nebo s haluškami.
Kozí maso s celerem a kyselým zelím
- oreb1
- Příspěvky: 4528
- Registrován: 27 bře 2019 14:36
- Dal poděkování: 246 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů