Kozí maso s celerem a kyselým zelím

maso je maso
Uživatelský avatar
oreb1
Příspěvky: 4528
Registrován: 27 bře 2019 14:36
Dal poděkování: 246 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kozí maso s celerem a kyselým zelím

Nový příspěvek od oreb1 »

Použila jsem kozí maso osolené, opepřené a naložené v nahrubo nastrouhaném celeru. Dále potřebujeme cibuli, kyselé zelí, kmín, bobkový list, tymián, chilli, jalovec, česnek, olej.
Na oleji dohněda opečeme cibuli, přidáme kmín, po opečení kyselé zelí, bobkový list, tymián, chilli a jalovec. Naložené maso potřeme prolisovaným česnekem a i s celerem přidáme k zelí. Zamícháme a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, odstraníme kosti, pokud jsme použili maso s kostí, a opečeme vedle na pánvi dozlatova.
Podáváme s knedlíky, bramborovými nebo houskovými nebo s haluškami.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů