Čirou náhodou a neúmyslně jsem na to přišla. Pekla jsem maso a jen ho osolila a postříkala olivovým olejem, ani ho nepodlila. Vypekl se tuk z masa, pod ním byl dobrý slaný rosol ze šťávy. Mně chutná vypečený lůj i normálně, tak jsem vzala chleba, že s ním vytřu pekáč. Obvykle to vytřít moc nejde, jak je ten lůj tuhý. A ejhle - tentokrát to šlo krásně nabrat na chleba a mazat. Ten přidaný olivový olej se spojil s lojem a zušlechtil ho. Chutnalo to spíš jako drůbeží tuk .
Takže do loje olivový olej a máte mazací tuk.
Jak upravit lůj tak, aby se dal mazat na chleba
- oreb1
- Příspěvky: 4528
- Registrován: 27 bře 2019 14:36
- Dal poděkování: 246 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů