Fazolový guláš na pákistánský způsob aneb abychom měli sílu i bez masa

Pěstování ovoce, zeleniny, bylinek apod.
Uživatelský avatar
oreb1
Příspěvky: 4528
Registrován: 27 bře 2019 14:36
Dal poděkování: 246 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Fazolový guláš na pákistánský způsob aneb abychom měli sílu i bez masa

Nový příspěvek od oreb1 »

Potřebujeme 3 cibule, 3-4 rajčata čerstvý nebo zavařená nebo rajčatový protlak, dva stroužky česneku, mletý koriandr, mletý kmín, mletý zázvor, chilli, plechovku fazolí nebo přiměřené množství vařených fazolí, 4 brambory, olej, sůl.
Cibuli nakrájíme na proužky, dáme do kastrolu na olej a opečeme do světle hněda. Přidáme koření a nadrobno nasekaný česnek a opékáme do tmavší hnědé, ale pozor, aby se cibule nepřipálila. K opečené cibuli přisypeme nadrobno nakrájená rajčata a dusíme za stálého míchání, dokud se voda neodpaří. Podlijeme horkou vodou a opakujeme, dokud cibule není rozvařená téměř na kaši. Přidáme fazole, konzervu i s nálevem, vařené fazole s vývarem v podobném množství. Brambory oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Nasypeme je k fazolím, přidáme podle chuti chilli, osolíme a dusíme, dokud nejsou brambory měkké. Podle potřeby podléváme horkou vodou nebo vývarem z fazolí.
Podáváme s chlebem nebo ještě lépe s teplou nekynutou chlebovou plackou.
Uživatelský avatar
Marion108
Příspěvky: 3672
Registrován: 09 říj 2018 20:19
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Fazolový guláš na pákistánský způsob aneb abychom měli sílu i bez masa

Nový příspěvek od Marion108 »

Hodne podobny delam, pridavam dyni.:)
http://ekofarma-lukavice.cz/ "Cokoli si lze představit, toho lze i dosáhnout." :marion:
Uživatelský avatar
oreb1
Příspěvky: 4528
Registrován: 27 bře 2019 14:36
Dal poděkování: 246 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Fazolový guláš na pákistánský způsob aneb abychom měli sílu i bez masa

Nový příspěvek od oreb1 »

Ano, dá se tam dát i paprika a skoro jakákoliv zelenina. Už jsem to jedla i s květákem a nebylo to špatné.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů