Okopčila jsem pro nás z fb Domácí pekař. Brzy sama vyzkouším.
250-300 kvásek, 50g sádlo(rozpuštěné),10- 12 g sůl, 250g špalda celozrnná jemnější. Tuhost těsta asi jako linecký. Do těsta přidám co zrovna mám, semínka, oříšky atd. Nejvíc mi chutná sezam, mák ,kmín. Rozválet těsto na slabou placku 0,3-5 cm.Rozřezat na kostky(třeba), posypat mákem (třeba). T roubu na 180 stupňů - do zlatova (u mě 20-25 minut).
Krekry kvasové, slané i sladké
-
- Příspěvky: 6235
- Registrován: 09 říj 2018 21:32
- Dal poděkování: 415 poděkování
- Dostal poděkování: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů