Nářadí - pořádek a praktičnost
-
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nářadí - pořádek a praktičnost
ale komentujete, kdo jinej psal o tom, ze by kazdej mel mit svoje zakladni naradi?
-
- Dal poděkování: 5029 poděkování
- Dostal poděkování: 4014 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jé, Vy jste hádavej. Já nepíšu nic o ZÁKLADNÍM nářadí. Prostě nářadí, Vy si klidně představujte základní, já zase jiné a píšu to spíš jako příběh, ne radu nebo kritiku.
Teď se mi kvůli Vám vypnul Hauser na YT, co poslouchám u práce .
Teď se mi kvůli Vám vypnul Hauser na YT, co poslouchám u práce .
-
- Kontaktovat uživatele:
ja se nehadam, vy placate. Je videt, ze pouzivate hlavne ty hrabe a mozna jeste vidle.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vy strašně rád někoho urážíte, máte pocit nadřazenosti nebo co. Ale tak si poslužte, mně to nevadí. Jste jako malý jarda .
-
- Kontaktovat uživatele:
ja strasne rad pisu neosobne, ale kdyz nekdo mele kraviny, tak to holt musi osobni byt, ze se nekdo urazi, jak rika jarda dusek, to je problem toho kdo "urazi". Takze? Az se vam nekde bude protacet sroub a nedostanete tam nic krome dalsiho klice, tak na to muzete vzit hrabe.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť Vy píšete úplné blbosti, které vůbec nenavazují. Kdybyste něco vyprávěl jako příběh, nevadí to, ale takhle je to plácání. Nemůžu za to, že nemáte smysl pro humor. Trochu si toho Duška poslechněte víc, aspoň sem tam byste něco pochytit mohl.
-
- Kontaktovat uživatele:
od pribehu jsou tady jini lvi ) a o humoru si zrovna vy muzete nechat zdat, asi tak.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2946 poděkování
- Dostal poděkování: 6067 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já už postupně manžela vybavila. Z toho, co mi bere. Naposled dostal i vlastní aku vrtačku. Dostal již sady bitů a vrtáků, kleště různé… pak má svoje, co já nepoužívám - třeba právě gola sady a tak. Ale já je nepotřebuji. Se šrouby pracuji sporadicky.
Jenže on to sice dostal, ale zašantročil. Takže je pro něj samozřejmě naprostá jistota a pohodlnost, když potřebuje něco udělat, jít do mého kýble, kde najde veškeré běžné nářadí… tuhle jsem ho v obchodě donutila koupit dvoje kombinačky, protože jsem zas dostala málem tik, když jsem potřebovala opravit ohradu a na třech místech, kde mám kombinačky (nářaďový kýbl / sekce ohradníků ve školce / v autě v brašně), jsem nenašla prostě žádné!! To pak vidím rudě! No.. a když jsem pak udělala pořádnou debordelizaci doma a okolí, našla jsem k těm dvěma novým ještě další takže teď máme asi patery, tak doufám, že se mi dlouho nestane, že zas nebudu moct žádné najít
Jenže on to sice dostal, ale zašantročil. Takže je pro něj samozřejmě naprostá jistota a pohodlnost, když potřebuje něco udělat, jít do mého kýble, kde najde veškeré běžné nářadí… tuhle jsem ho v obchodě donutila koupit dvoje kombinačky, protože jsem zas dostala málem tik, když jsem potřebovala opravit ohradu a na třech místech, kde mám kombinačky (nářaďový kýbl / sekce ohradníků ve školce / v autě v brašně), jsem nenašla prostě žádné!! To pak vidím rudě! No.. a když jsem pak udělala pořádnou debordelizaci doma a okolí, našla jsem k těm dvěma novým ještě další takže teď máme asi patery, tak doufám, že se mi dlouho nestane, že zas nebudu moct žádné najít
Bubáci forever!
-
- Kontaktovat uživatele:
)) tak pro tuhle domacnost jedine zamykat, zamykat zamykat, je to jako posypat kocouroj misto kam nema ch...t peprem
- PavelIV
- Dal poděkování: 5690 poděkování
- Dostal poděkování: 3352 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ztratím nebo zašantročím minimálně jedny kombinačky ročně
Některý se časem našly, jiný ne
Některý se časem našly, jiný ne
-
- Kontaktovat uživatele:
- arus
- Dal poděkování: 1703 poděkování
- Dostal poděkování: 957 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Františko, váš dotaz mě pobavil, možná proto, že mám jen jedny vidle na hnůj a ty mám a používám stále, tak si je opírám na stejné místo a pak mám asi troje na seno, když suším a ty mám uloženy s ostatním nářadím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jak je máte uloženy s ostatním nářadím? Postavit je někam jen tak se mi nezdá bezpečné, pokud se tam pohybují zvířata nebo lidi. Vidle porazí, bodce budou namířené nahoru a další se na to napíchne. Možná moje otázka je s smíchu, ale ani u sena na patře nenechávám vidle zapíchnuté do sena, ale leží na podlaze dost daleko od kraje patra, hroty směrem k zemi, aby nemohly spadnout dolů a do někoho se zapíchnout nebo aby se na ně nenapíchly třeba kočky, kdyby se praly. Tyhle vidle ale používám denně. Ty, které používám třeba jen jednou za týden, bych ráda měla nějak po ruce, ale bezpečně.
- Augenblick
- Dal poděkování: 2271 poděkování
- Dostal poděkování: 2302 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám zapíchlé tam kde jsem naposledy dělal, tak že pod širákem a vždy je pak hledám ..
Tykat, díkes ....
- PavelIV
- Dal poděkování: 5690 poděkování
- Dostal poděkování: 3352 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ani nevím, kde jsem je naposledy nechal, už jsem je dlouho nepotřeboval
-
- Kontaktovat uživatele:
Augenblicku, no, k tomu to člověka svádí, jenže zapíchnutým se otupují špičky a venku na dešti obzvlášť. Vy si je nabrousíte, já s bruskou kamarád nejsem, tak si chci ty vidle radši šetřit. No, možná mám divné starosti a otázka ukládání vidlí nikoho nenapadla .
- andre.marek
- Dal poděkování: 1081 poděkování
- Dostal poděkování: 1322 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vidle mám normálně opřené o bok králíkárny - používám rycí na házení hnoje, nemají tak ostré hroty.
Ostré vidle jsou postavené v průjezdu stodoly na desce, opřené o zeď.
Ale u nás není moc velký pohyb osob a jiných zvířat než koček.
Ostré vidle jsou postavené v průjezdu stodoly na desce, opřené o zeď.
Ale u nás není moc velký pohyb osob a jiných zvířat než koček.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2946 poděkování
- Dostal poděkování: 6067 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vidíte, to mě nikdy nenapadlo řešit. A to je mám v seníku u školky. Jedny na kydání mám mezi nářadím, opřené v rohu, druhé, na seno, které používám prakticky každý den, jsou v jiném rohu. Vše mimo zvířata. Postavení do rohu mi přijde bezpěcné.
Daleko horší mi přijde věšení nářadí do výšky hlavy - tam většinou nekoukám, takže bych se o to drápla hned
Daleko horší mi přijde věšení nářadí do výšky hlavy - tam většinou nekoukám, takže bych se o to drápla hned
Bubáci forever!