To mě nenapadlo, že na to potřebujete klec. Brala jsem to podle koní, což byla chyba. Ale učím se
Chov masného skotu
-
Františka.
- Dal poděkování: 5803 poděkování
- Dostal poděkování: 4940 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chov masného skotu
To poslední už neplatí, právě u rodinných chovů, tj. v malých farmách, může korekturu teď dělat majitel nebo někdo z rodiny.
To mě nenapadlo, že na to potřebujete klec. Brala jsem to podle koní, což byla chyba. Ale učím se
.
-
Vedra
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 912 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2023-176
U ovcí a koz ano dle § 33
U skotu pouze s osvědčením o odborné způsobilosti § 35
Pokud to chápu špatně tak mě prosím opravte.
To osvědčení už jsem zjišťoval minule, je pro něj třeba komplet min. 4 leté vzdělání, žádný zástupný kurz kde by se člověk neučil 2 roky jak pěstovat řepu neexistuje.
U ovcí a koz ano dle § 33
U skotu pouze s osvědčením o odborné způsobilosti § 35
Pokud to chápu špatně tak mě prosím opravte.
To osvědčení už jsem zjišťoval minule, je pro něj třeba komplet min. 4 leté vzdělání, žádný zástupný kurz kde by se člověk neučil 2 roky jak pěstovat řepu neexistuje.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 3699 poděkování
- Dostal poděkování: 6793 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, vztahuje se na to jiný paragraf 
Vážně debilní, tohleto!
Ale rozumím- do krávy by se mi taky nechtělo. To už o tom člověk musí sakra něco vědět a mít vybavení, aby to bylo alespoň v základu bezpečné…
Vážně debilní, tohleto!
Ale rozumím- do krávy by se mi taky nechtělo. To už o tom člověk musí sakra něco vědět a mít vybavení, aby to bylo alespoň v základu bezpečné…
-
Vedra
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 912 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak volek se prodal za 24. Dva týdny jsem ho měl za 28 to se ozval jeden ze Slovenska ale zjistil jsem, že je s tím strašně vyřizování, u nakládky musí být někdo z veterinární správy atd. tak tomu jsem řekl ne. Další dva týdny za 25 se neozval nikdo, na další inzerát za 24 dva, jeden že až za měsíc, ten druhý příjel za pár dnů tak si ho odvezl.
Ještě jednou díky za rady s cenou.
Ještě jednou díky za rady s cenou.