Kouťáku, zrovna jsem na Tebe včera myslela. Byla jsem kupovat kačera ke svým holkám pižmovým a pán měl i výstavní holubi. Myslím, že říkal polský rys. Krásné barevné rázy. Já myslela, že jsou to kingové - byli mohutní a vzpřímení. Já na ty holubi nejsem… ale baví mě, jak mají různé tvary a barvy
Jsem ráda, že to Tvoji holoubci zvládli a budou dělat někde radost jako chovné hejno. Byla by jich škoda jako krmení pro dravce
Tak ti moji zažily pohromu když nepřiletěli na snídani tak jsem se mrknul k nim a sundal jsem dva mrtvé páry z vajec a dalšího našel pod sedačkou dva seděli načepíření v koutě v normálu jsou snad jen poslední tři holoubata
Na mrtvolkách jsem nic nevykoukal, tak to odhaduju na nějakou otravu
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
Davide,tak to není dobré.Žádná nemoc nejde tak rychle.Správně říkáš OTRAVA.Pokud někdo v okolí trávil myši otráveným zrním,tak je to jediná možnost.Mrzí mě to,protože jsem toto už zažil.Navrhuji zavřít a počkat na déšť,až to otrávené krmení opláchne,pokud je někde v Tvém okolí poházené venku.
Davide a "Věžák" to má také za sebou? Pokud mohu poradit,tak už bych holuby nechoval.Sám jsem toto zažil a pokud to ten nečlověk udělal jednou,udělá to znovu.
Ano, udělá to znovu
učitel Věžák šel v první vlně takže to muselo být zákeřné
zůstaly jen nejmladší holoubata, takže bych doufal, že se nebudou s nováčky moc toulat,
místní chlapci od pošťáků mají taky ztráty, ale od škodné, MP se drží jen na domácí střeše i když je to dvojdomek
Všichni pryč, achjo.
Tohle pletivo je slabé. Máme na holubníku takovéhle: https://www.ploty-branky-sloupky.cz/cho ... 0-6-0-9mm/
Ale stejně si liška udělala podobnou díru, jen to byla naše chyba, protože okraj byl špatně zajištěný a ten zvedla. Podobně jako u Vás, ale neohnula ho. Poučení na příště. Odnesla čtyři mladé, dospělí vzlétli na sedáky a nedostala se na ně.
Já jsem stále na dvou kusech ono sehnat holubičku v sezóně je umění a ještě když si vymýšlím tak snad teď na podzim
Tuhle se mi jeden doplácal domů se zlomenou nohou tak šel na podlahu holubníčku ať má klid. Šance se chytil svědomitě a dnes po pár dnech byl už na střeše tak uvidím jestli se na holubici udrží - no hlavně nějakou sehnat