Vítáme chovatele, nové přátele.

Představte se v popisu, https://www.malochov.cz/ucp.php?i=ucp_ ... ofile_info
seznamte se v Pokecu, https://www.malochov.cz/mchat
zkoukněte Nepřečtené příspěvky, https://www.malochov.cz/search.php?sear ... nreadposts
počtěte si v Článcích. https://www.malochov.cz/kb/index
Založte nová Vlákna s vašimi dobrými i špatnými zkušenostmi. https://www.malochov.cz/
Sdílejte s námi čas, fotky, příběhy.
Řekněte ostatním Co vám dnes udělalo radost, https://www.malochov.cz/viewtopic.php?f=11&t=5
postěžujte si v Když se nedaří, tak se nedaří. https://www.malochov.cz/viewtopic.php?f=11&t=4
Inzerujte v prodeji i nákupu, vyměňujte, darujte. https://www.malochov.cz/viewforum.php?f=47

Nebojte se na cokoliv zeptat. Radíme si navzájem jak chovat, pěstovat, vařit, kutit, udržitelně a spokojeně žít.

Jak upravit lůj tak, aby se dal mazat na chleba

maso je maso
Uživatelský avatar
oreb1

Jak upravit lůj tak, aby se dal mazat na chleba

Nový příspěvek od oreb1 » 29 lis 2019 18:28

Čirou náhodou a neúmyslně jsem na to přišla. Pekla jsem maso a jen ho osolila a postříkala olivovým olejem, ani ho nepodlila. Vypekl se tuk z masa, pod ním byl dobrý slaný rosol ze šťávy. Mně chutná vypečený lůj i normálně, tak jsem vzala chleba, že s ním vytřu pekáč. Obvykle to vytřít moc nejde, jak je ten lůj tuhý. A ejhle - tentokrát to šlo krásně nabrat na chleba a mazat. Ten přidaný olivový olej se spojil s lojem a zušlechtil ho. Chutnalo to spíš jako drůbeží tuk :souhlas: .
Takže do loje olivový olej a máte mazací tuk.

Odpovědět